2013. április 24., szerda

Pasaréti nap

Pasaréti nap

     Múlt hét pénteken iskolánk Diákönkormányzatának szervezésében került megrendezésre a Pasaréti nap. Fél tízkor találkoztunk a Margitszigeten, a szökőkút közelében. Mindenki nagyon sportosan érkezett, sőt akadt olyan is, aki kerékpárral jött a szigetre. A Dök tagjai már korábban „bevették” a Margitszigetet, hogy minden tökéletes legyen. Elsőként a csapatbeosztást készítettük el.
    Az, hogy ki melyik csapatba került, azt sorsolás alapján döntöttük el. Négy tanár volt a csapatvezető: Tóth Adrienn és Selymes Enikő tanárnő, illetve Sípos László és Majoros László tanár úr. Ezután minden csapat a felkeresett első állomáson nevet adott magának, így alakultak meg a Mókusok, a Síró Bohócok, a FNATIC és a Kismorgók, akik négy különböző helyen oldották meg a feladatokat. Pasaréti indulót írtak, ékszereket gyártottak, megtervezték az „új” pasarétis egyenruhát, megbirkóztak néhány kvíz kérdéssel, és végül csapatépítő játékban vettek részt.
     Miután mindenki teljesítette a feladatokat, a réten pokrócokra telepedtünk, és minden társaság előadta a frissen megírt dalát. 
A FNATIC indulója aratta a legnagyobb sikert. Majd elkezdtük a Nagy Pasaréti Társasjátékot, de mivel a többség figyelme rövid idő után elkalandozott, így kezdetét vette a tanár-diák foci, ahol tanáraink 7-2-re legyőztek minket. A csapatverseny győztese a FNATIC lett. A nyereményükről hamarosan minden információt megtudnak. Egy biztos, nagyon jól fogják érezni magukat! 
      Remélem, ismét egy jó Pasa napot szerveztünk! Köszönöm a Dökösöknek a kitartó és odaadó munkát!
Kormos Vivien









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése